Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
vb-young-filmmakers-kjazbec-8
Beeld door: beeld: Katarina Jazbec

Twaalf dagen lang is Rotterdam jaarlijks dé plek waar filmmakers, filmproducenten, filmdistributeurs (etc.) uit alle hoeken van de wereld zich verzamelen, tijdens International Film Festival Rotterdam (IFFR). Ze vinden elkaar op borrels en in talks en masterclasses voor het noodzakelijke netwerken en uitwisselen van kennis. Heel leuk en nuttig, maar ook een ondoordringbare wereld als je niet de juiste connecties hebt. Daar heeft het festival deze afgelopen editie wat verandering in willen brengen met talentontwikkelings- en uitwisselingsprogramma The Collective Space.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
profile photo-katarina jazbec

Katarina Jazbec

Fotograaf

Katarina Jazbec (1991) is een documentaire fotograaf en beeldend kunstenaar. In haar werk onderzoekt ze een breed scala aan effecten van empathie, de interactie tussen realiteit en fictie, vragen over identiteit, ethiek en economie, terwijl ze nieuwe vormen van visuele narratieven die de dialoog aangaan onderzoekt. Ze heeft in 2017 een masterdiploma behaald aan St. Joost in Breda met een film over het gezamenlijk lezen van literaire fictie met een groep Belgische gevangenen.

Profiel-pagina