Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers-Beton-gevuld-©Roozeboos
Beeld door: beeld: Roozeboos

1. Creatief leren

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
Avatar-Roozeboos

Roozeboos

Illustrator

Roozeboos kijkt naar de wereld met een kinderlijke nieuwsgierigheid. Dit zie je ook terug in haar artiestennaam, die haar bijnaam was als kind. Haar werk is speels, vrolijk en gevuld met veel details om je in te verliezen. Als ze niet in haar atelier aan het werk is kan je haar vinden met haar schetsboek wandelend door Rotterdam, waarin ze de wereld om haar heen vastlegt.

Profiel-pagina