Ga naar de inhoud

Eelkje Christine Bosch is ondernemer op Katendrecht. In deze column houdt ze Rotterdamse consumenten een spiegel voor: “Bijna nooit overwegen we bewust welk verschil we met een aankoop willen maken in de wereld.”

Ver-Beton—Elzeline-Kooy—Column-Christine-Bosch
beeld: Elzeline Kooy

Het hele verhaal eindigde ermee dat iemand me de mond snoerde met de epische woorden ok boomer. Die had ik niet zien aankomen. Ik ben zesendertig, dus technisch gezien een millennial. Sterker nog, ik had eigenlijk mijn mede-millennials en Gen Z’ers aan mijn kant verwacht, geëngageerd als die/wij zijn. Maar hier was ik blijkbaar te ver gegaan. Had ik al verteld dat ik op een reclame van een online-gigant aan het reageren was? Mijn geriatrische mening was simpel: weet waar je koopt. Oei.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

 • Dit is hoe criminele winsten via Rotterdams vastgoed worden witgewassen

  • Economie en ondernemerschap

  Onderzoek In totaal zijn er 84 offshore -bedrijven die Rotterdams vastgoed bezitten of financieren via…

 • Acht Rotterdammers om in 2023 in de gaten te houden

  • Economie en ondernemerschap

  Wie gaan er in 2023 voor ophef zorgen, een sleutelrol vervullen of met iets bijzonders…

 • Worstelen met warmtenetten

  • Economie en ondernemerschap

  Rotterdam en omgeving wil zoveel mogelijk woningen aansluiten op stadsverwarming, om zo de klimaatdoelen te…

 • Alle artikelen

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam