Ga naar de inhoud

Eelkje Christine Bosch is ondernemer op Katendrecht. In deze column houdt ze Rotterdamse consumenten een spiegel voor: “Bijna nooit overwegen we bewust welk verschil we met een aankoop willen maken in de wereld.”

Ver-Beton—Elzeline-Kooy—Column-Christine-Bosch
beeld: Elzeline Kooy

Het hele verhaal eindigde ermee dat iemand me de mond snoerde met de epische woorden ok boomer. Die had ik niet zien aankomen. Ik ben zesendertig, dus technisch gezien een millennial. Sterker nog, ik had eigenlijk mijn mede-millennials en Gen Z’ers aan mijn kant verwacht, geëngageerd als die/wij zijn. Maar hier was ik blijkbaar te ver gegaan. Had ik al verteld dat ik op een reclame van een online-gigant aan het reageren was? Mijn geriatrische mening was simpel: weet waar je koopt. Oei.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures