Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20200415_O8A1021
Beeld door: beeld: Florian Braakman

In huize Dajnowicz is het al een maand lang Ik kent Ik. Mijn planten zitten lekker ruim in de potten, de yogamat ligt permanent uitgerold en mijn kat is zielsgelukkig met alle aandacht. Ikzelf bereik nieuwe mijlpalen in labiliteit en wissel lachen, huilen en schelden af. Alle quarantainecontent en juist nu-berichten komen mijn neus uit. Ook heb ik zelf mijn haar bijgeknipt. Dat mag! Het is crisis! Maar: een break van mijn persoonlijke bubbel is meer dan welkom.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina