Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: Balkonworkout op Katendrecht — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Basia Dajnowicz ziet hoe Lorenzo Elstak met een hoogwerker een flat op Katendrecht in beweging krijgt. “Je kunt best nog verbinding maken met mensen, maar het moet vooral ietsje luider.”

FLB_20200415_O8A1021
beeld: Florian Braakman

In huize Dajnowicz is het al een maand lang Ik kent Ik. Mijn planten zitten lekker ruim in de potten, de yogamat ligt permanent uitgerold en mijn kat is zielsgelukkig met alle aandacht. Ikzelf bereik nieuwe mijlpalen in labiliteit en wissel lachen, huilen en schelden af. Alle quarantainecontent en juist nu-berichten komen mijn neus uit. Ook heb ik zelf mijn haar bijgeknipt. Dat mag! Het is crisis! Maar: een break van mijn persoonlijke bubbel is meer dan welkom.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures