Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Geisje.VersBeton.Weelde25
Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

In het Merwe-Vierhavensgebied, op het terrein van de eind 2018 failliet verklaarde sociale ‘stadsboerderij’ Uit Je Eigen Stad richtten Kelly Vincent en Kim Pieters in 2019 Weelde op. ‘De laatste vrijstaat van Rotterdam’: een creatieve plek vol performances, exposities, muziek, goed eten en ‘ongekende mogelijkheden’. Rineke Kraaij en Maurice Specht zijn er te gast. Zij beheren en programmeren sinds 2014 Buitenplaats Brienenoord op het Eiland van Brienenoord. Hier vind je ruige natuur én zicht op Rotterdam, maar ook Schotse Hooglanders, duurzame architectuur en een passende programmering.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto-prisdeputter-versbeton

Priscilla de Putter

Priscilla de Putter (1983) schrijft als freelance tekstschrijver over steden, wonen, mensen en ontwerp voor o.a. platform Wonen in Rotterdam, Woonstad, Dutch Designers (DuDe) magazine, Uitagenda Rotterdam, Vers Beton en diverse bureaus. Ze startte Habitat Magazine in 2013 en werkt aan het boek Habitat Rotterdam (Trichis Publishing, najaar 2018).

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina