Ga naar de inhoud

Coolsingelpraat #9: de gevolgen van corona voor Rotterdamse horeca en cultuur — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In de week dat Nederland weer een beetje uit de lockdown krabbelt met heropende scholen en een Nieuwe Binnenweg vol werkende kappers, bespreekt Coolsingelpraat de gevolgen van de crisis voor de cultuursector en de horeca. Tijmen Meijer, Lies Roest, Rento Zoutman en Elene Walgenbach schuiven aan in de videocall bij presentatoren Caterine Baeten en Ewoud Kieviet.

(scroll naar beneden voor de podcast)

In deze speciale editie van Coolsingelpraat schuift ondernemer Tijmen Meijer aan in de videocall. Hij is een van de drie eigenaren van de Biergarten bij het Schiekadeblok en restaurant Ayla op het Kruisplein. Meijer werd kort voor de opening van de Biergarten geconfronteerd met de sluiting van de horeca, vanwege de coronauitbraak. En dat terwijl een topzomer te wachten stond met het EK Voetbal, het Eurovisie Songfestival, de Olympische Spelen en Feyenoord in de bekerfinale. “Zoveel evenementen als dit jaar hadden we nog nooit gedaan, dus we hadden er echt heel veel zin in.”

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam