Voor de harddenkende Rotterdammer
Boijmans2
Beeld door: beeld: Matzwart

“Millenials care more about experiences than belongings.” In haar presentatie aan de Rotterdamse gemeenteraad doet architect Francine Houben haar best de aanwezige raadsleden (waarvan het merendeel jonger is dan zij) te overtuigen van haar ontwerp: “Ook de jongeren van Rotterdam-Zuid moeten zich straks in het Boijmans welkom voelen.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
MATZWART_LOGO

Matzwart

Illustrator

Matzwart studeerde in 2012 af aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als allround ontwerper met een voorliefde voor illustratie. Hij werkt overal waar hij aan WiFi kan komen.

Profiel-pagina