Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Hans_Sleutelaar_DSCF5412 kopieren
Beeld door: beeld: Frank Hanswijk

Het ik van iedereen

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. Een kwatrijn is een gedicht (of een strofe van een gedicht) van vier versregels en twee rijmklanken. ↩︎
  2. Gard Sivik was een Vlaams-Nederlands avant-gardetijdschrift dat in 1955 werd opgericht op initiatief van de Vlaamse dichters Gust Gils en Paul Snoek. Later werd het tijdschrift gerund door de Nederlandse schrijvers Hans Verhagen, Armando, Hans Sleutelaar en Cornelis Bastiaan Vaandrager. In 1965 ging Gard Sivik over in de De Nieuwe Stijl van Armando. ↩︎
Erik-Brus

Erik Brus

Auteur

Erik Brus is schrijver en journalist. Hij schreef met Fred de Vries het boek ‘Gehavende stad, muziek en literatuur in Rotterdam van 1960 tot nu’ (2012). In 2015 verscheen het mede door hem samengestelde boek ‘Ken zó in Boijmans – Frans Vogel 80’. In 2016 was hij samensteller van ‘Sleutelaar worden: herinneringen van en aan een zwijgende dichter’, en in 2017 van ‘Vaan nu – C. B. Vaandrager met andere ogen’.

Profiel-pagina
_MG_6186_Willem de Kam

Elfie Tromp

Elfie Tromp (1985) is schrijver, dichter en columnist. Underdog, haar tweede roman, is genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en Diorapthe. Ze is druktemaker voor De Nieuws BV en regelmatig presentator voor radioprogramma VPRO Nooit Meer Slapen.

Profiel-pagina
frank hanswijk

Frank Hanswijk

Fotograaf

Frank Hanswijk (Rotterdam, 1971) is een Rotterdamse fotograaf. Hij ontwikkelde zich breed met werk in journalistiek, reclame, theater en architectuur. De laatste jaren concentreert zijn werk zich steeds meer op architectuur en landschap. Hij benadert de architectuur niet als object maar als plek waarin de mens, al dan niet op de foto aanwezig, een cruciale rol speelt.

Profiel-pagina