Ga naar de inhoud

In de barbershop ben ik niet alleen kapper, maar ook therapeut

Toen Ivan Winter vier jaar geleden aan de slag ging als kapper, had hij nooit gedacht dat zijn knipbeurten een soort therapiesessies voor zijn klanten zouden worden. In deze nieuwe columnreeks vertelt hij over de bijzonder openhartige gesprekken die hij in de barbershop voert. 

Vers Beton – Hilde Speet – Ivan Winter – 2020
beeld: Hilde Speet

Terwijl mijn telefoon ‘s ochtends overgaat, staar ik vanuit mijn bed nog een paar minuten naar het plafond. Ik wil niet opnemen, want de verleiding is groot om na het gesprek op nu.nl en Instagram te kijken. Zoals velen heb ik afgelopen maanden bijna dwangmatig het nieuws gevolgd, om grip te krijgen op wat er allemaal is gebeurd, en waar we met z’n allen naartoe gaan.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures