Ga naar de inhoud

Vind je het niet eng om in 2020 een kind ter wereld te brengen?

Als kapper knipt Ivan Winter niet alleen haar, maar is hij ook een soort therapeut voor zijn klanten. In deze columnreeks vertelt hij over de bijzonder openhartige gesprekken die hij in de barbershop voert. Deze keer: een gesprek tussen kersverse vaders.

Vers Beton – Hilde Speet – Ivan Winter – 2020
beeld: Hilde Speet

School is weer begonnen en ik heb in geen jaren zoveel blije ouders gezien. Ik kan begrijpen dat de jongeren het zat waren om thuis te zitten, vooral tijdens de hittegolf. Tijdens deze helse hittegolf moest ik mijn klanten afzeggen omdat ik me voorbereidde op de mooiste knipbeurt van 2020: de navelstreng van mijn dochtertje.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam