Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20201006_O8A0846
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Eenzaamheid is een taai monster, dat met de verslapping van je sociale spieren steeds taaier wordt. Ouderen (maar ook steeds meer jongeren) vinden het moeilijk om nog oprecht contact te maken. Tyft daar tegenwoordig ook nog maar eens Instagram-fomo, collectieve burn-outs en natuurlijk – het zou ook eens over iets anders gaan – COVID19 bovenop. Het is eigenlijk een wonder dat we nog niet als verstofte mummiekorsten achter de bank zijn gevonden, met de tv nog aan. Waarschijnlijk met herhalingen van hedendaags opium als 90 Days Fiancé, Ex on the Beach of in mijn geval: Love & Hip Hop Atlanta.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina