Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Geisje.VersBeton.Unlocqed07
Beeld door: beeld: Geisje van der Linden

Arzu Bakt, Hashtag Junkies, Blocklab, De Beroepentuin en Plennid. Verschillende Rotterdamse bedrijven hebben zich al aan het platform Unlocqed verbonden en binnenkort sluit ook de Gemeente Rotterdam zich aan, hopen ondernemers Mahir Özdemir en Murat Ersoy. Via hun website snuffelen momenteel al zo’n 200 mensen anoniem tussen de verschillende vacatures die zo’n veertig bedrijven via het platform aanbieden. “We hebben inmiddels de beta-test achter de rug en werken de komende tijd aan groei”, vertelt Özdemir. 

De mannen houden kantoor aan het Rivium in Capelle aan de IJssel, opereren binnenkort ook vanuit Eindhoven en zijn regelmatig te vinden bij hun software-ontwikkelingspartner Lizard Global in het Groothandelsgebouw CIC aan het stationsplein. Daar schuift Vers Beton aan om het te hebben over hun nieuwe platform, hun oplossing om meer diversiteit op de werkvloer te realiseren en hun hekel aan meer regeltjes en bureaucratie. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sanneprofielfoto

Sanne Poot

Sanne Poot (1992) is zzp’er en noemt zichzelf ‘mediamaker’ – want journalist, eindredacteur, verslaggever, contentmanager en camjo is zo’n mond vol. Ze werd geboren in Bogotá, Colombia en groeide op in Vlaardingen (“óók 010”). Tijdens haar studie Journalistiek woonde ze in Utrecht, maar na haar afstuderen wilde ze niets liever dan terug naar Rotterdam. Sanne woont nu al weer zo’n zes jaar in Noord.

Profiel-pagina
GeisjevanderLinden.versbetonkopie

Geisje van der Linden

Fotograaf

Geisje van der Linden (Rotterdam, 1985) werkt als documentaire fotograaf aan langlopende foto projecten. In haar werk onderzoekt ze hoe grote veranderingen, vaak van maatschappelijke aard, het leven van mensen en hun omgeving beïnvloedt en hoe zij zich hieraan zowel bewust als onbewust op aanpassen. Dit jaar publiceert ze haar eerste fotoboek met de titel, Stella Maris. Over Oost-Europese gastarbeiders in Nederland. Naast haar eigen projecten werkt ze in opdracht.

Profiel-pagina