Ga naar de inhoud

Podcast over het onderzoek naar de filantroop Van der Vorm — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Podcast

Vers Beton en Open Rotterdam starten een nieuwe podcast: hoofdredacteuren Celeste Boddaert en Eeva Liukku nemen een kijkje onder de motorkap van een journalistiek onderzoek. In deze eerste aflevering spreken ze met Maurice Geluk en Hilde Sennema over het dossier filantroop Van der Vorm.

Vers Beton · Onderzoek: Hoe de steenrijke familie Van der Vorm macht en invloed koopt in Rotterdam

Vers Beton en OPEN Rotterdam werken sinds 2019 samen op het gebied van onderzoeksjournalistiek in Rotterdam. Met enige regelmaat zie je onze gezamenlijke onderzoeksdossiers voorbij komen, zoals over Feyenoord City, dakloosheid onder jongeren of sekswerk in Rotterdam. In een nieuwe podcast serie spreken hoofdredacteuren Celeste Boddaert van OPEN Rotterdam en Eeva Liukku van Vers Beton met de journalisten over hun onderzoek. Hoe komt zo’n dossier nu tot stand?

Verzin een titel!

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam