Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Michael van Kekem – Behoud Fazantstraat – 2020
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Op dinsdag 15 december kwam het nieuws naar buiten: naast de volledige oppositie keerden ook coalitiepartijen D66, GroenLinks, PvdA en ChristenUnie/SGP zich tegen de sloop in de Fazantstraat. Daarmee verdween het sloopplan in de prullenbak. PvdA-fractievoorzitter Co Engberts bracht kerstkaarten rond bij de bewoners die in hun huis mogen blijven. De sociaaldemocraten konden wel een overwinning gebruiken om het zuur van de sloop in de Tweebosbuurt weg te spoelen, en GroenLinks evenzo. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

COOLSINGEL-PRAAT-LISA DIEDERIK(C)-8

Ewoud Kieviet

Ewoud Kieviet is politiek journalist voor de NOS op het Binnenhof. Eerder was hij twee jaar politiek verslaggever voor RTV Rijnmond op de Coolsingel.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina