Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20201216_O8A4427
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Romano Haynes is theatermaker, acteur en schrijver en drijvende kracht achter het nieuwe sociaal platform Vadersessies, waarmee hij meer bewustzijn wil creëren rondom het vaderschap en het belang om dit bespreekbaar te maken. Door Covid-19 konden veel geplande voorstellingen in het theater geen doorgang vinden, maar Romano wist vlot te schakelen en in juli 2020 lanceerde hij de eerste aflevering van de Vadersessies-podcast.

Kort daarop wordt hij door het verloskundig centrum Bergweg gevraagd om een praatgroep te organiseren voor aankomende vaders. Hoe is het idee ontstaan om als man een praatgroep voor vaders te organiseren in een verloskundig centrum? Wat kunnen vaders van Romano leren? Wat voor vaders komen op deze praatgroep af en welke onderwerpen komen hier aan bod?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2051-1.JPG

Giovanni Burke

Giovanni Burke (1985) studeerde Sociologie op de Erasmus Universiteit en deed daarna een master Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid. Als geboren en getogen Rotterdammer combineert hij zijn voorliefde voor de stad graag met zijn sociologische achtergrond door te reflecteren op verschillende lokale ontwikkelingen. Licht werpen op ‘onzichtbare’ verhalen van mede-Rotterdammers is hierbij vaak het uitgangspunt.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina