Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Still Life of Fathers
Still uit Life of Fathers – Marwan Magroun Beeld door: beeld: Gijs Wilbers

Als betrokken burger – en dat ben je als lezer van Vers Beton ongetwijfeld – winkel je tegenwoordig zoveel mogelijk bij lokale ondernemers. Waarom zou je dan eigenlijk ook niet wat vaker lokaal kijken? Om dat makkelijker te maken: een lijstje van films die stuk voor stuk een Rotterdamse connectie hebben. Soms is het onderwerp Rotterdams, soms is de maker een Rotterdammer, soms is Rotterdam de plek waar het zich afspeelt. Of een combinatie daarvan, natuurlijk. 

De tips die we geven zijn allemaal online te bekijken, via verschillende streaming-platforms. De meeste zijn direct en kosteloos toegankelijk, voor enkele moet je een account hebben. Mis je een essentiële bijdrage aan deze lijst? Laat het ons weten in de comments!

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina