Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
©LAUPMAN-_DSC2706-e
Beeld door: beeld: Maarten Laupman

Vanmiddag wordt de Grote Maaskantprijs 2020 uitgereikt aan architectuurhistoricus Michelle Provoost. De prijs is in 1976 opgericht door de Rotterdamse architect Hugh Maaskant (1907 – 1977), de architect waar Provoost een deel van haar werkende leven aan wijdde: in haar boek Hugh Maaskant, architect of Progress (2013) werpt ze vanuit internationaal en historisch perspectief licht op het werk van de Rotterdamse architect.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina