Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
000040-Hilde-Speet
Beeld door: beeld: Hilde Speet

Tijdens mijn fietstocht naar Rotterdam-Zuid zie ik overal verkiezingsposters hangen. Het is een week voor de verkiezingen, en de stad is helemaal volgepropt met politieke campagnes. Ik kom precies in de juiste stemming voor mijn gesprek over stembureaus. 

Ik kom aan bij een gebouw dat op het eerste gezicht een verlaten oude school lijkt, maar in werkelijkheid een atelier is waarin meerdere kunstenaars werken. Stichting B.a.d. verschaft kunstenaars een woon-en werkplek, aangezien er daarvan niet veel zijn in de stad. Maar het tekort aan ateliers is niet de reden dat ik hier vandaag ben. Ik heb hier namelijk afgesproken met Inge Aanstoot, die naast haar werk als kunstenaar voorzitter is op plaatselijke stembureaus. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

thumbnail_20200723_111205

Fabio Yasamin

Redactiestagair

Fabio Yasamin (2002) is geboren en getogen in deze wereldstad. Na een redactiestage bij Vers Beton maakt hij een uitstapje naar Tilburg om daar de opleiding Journalistiek te volgen.

Profiel-pagina
hilde_speet

Hilde Speet

Fotograaf / Illustrator

Na haar grafische afstuderen in 2014 aan de WDKA begon Hilde Speet toch ook maar met fotograferen.

Profiel-pagina