Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Lucia Lenders – Dakloze Jongeren – 1 – 2020

Rotterdam wilde versneld mensen aan een huis helpen, om de tijdelijke nachtopvanglocaties die zijn ingezet in verband met corona, stapsgewijs af te kunnen bouwen, schrijft wethouder de Langen in de voortgangsbrief van 8 april aan de raadscommissie ZOCS. Dat is gelukt, maar voor een aanzienlijk deel door twee nieuwe gebouwen met extra begeleide woningen, dankzij geld van het Rijk. 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. De mensen die dankzij de speciale urgentie nu versneld zelfstandig wonen, krijgen nog begeleiding via een huurzorgcontract, van bijvoorbeeld CVD, Leger, NAS of Pameijer. ↩︎
Buitengesloten
ava Willemijn Sneep

Willemijn Sneep

Adjunct-hoofdredacteur en eindredacteur

Willemijn Sneep is na wat omzwervingen en een master Journalistiek in het schattige Leiden weer terug in de enige wereldstad die Nederland rijk is. Als freelance journalist kan ze zich geen betere thuisbasis wensen. [email protected]

Profiel-pagina
Lucia Lenders

Lucia Lenders

Illustrator

Lucia Lenders studeerde illustratie op Sint Joost in Breda en KASK in Gent. Sinds 2017 woont en werkt ze in Rotterdam. In haar atelier knipt, plakt, tekent en schildert ze mensen, dieren, dingen en plekken.

Profiel-pagina