Ga naar de inhoud

Wunderbaum in Theater Rotterdam: test, spray en afstand — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Acteursgroep Wunderbaum speelde op 21 april een testvoorstelling van Schaapjes op het droge, in Theater Rotterdam. Basia Dajnowicz was één van de gelukkigen in het testpubliek.

20210421_Wunderbaum_SchaapjesOpHetDroge-124
beeld: René Castelijn

“Het gezin is een haard van neurose. En aan het hoofd sta ik.”

Oef.

Ik schuifel ongemakkelijk heen en weer. Ik zit middenin een relaas over de woningmarkt, lege gevoelens over je leven, spijt en twijfel, verkeerde keuzes, de woningmarkt.

Een gesprek met wanhopige vrienden die de ene na de andere levenscrisis ervaren? Nee. Ik zit middenin de grote zaal van Theater Rotterdam. Samen met 230 andere personen ben ik testpubliek op een willekeurige woensdagavond. Samen kijken we naar Schaapjes op het droge met Maartje Remmers, Wine Dierickx en Harald Austbø van acteursgroep Wunderbaum.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam