Ga naar de inhoud

Het kompas van de stad

Onze columnist Lorenzo Elstak schrijft over het kompas dat de stad kan navigeren: Rotterdamse harten.

Vers Beton – Robin Duister – Column Lorenzo Elstak – 2020
beeld: Robin Duister

Onlangs had ik met mijn zus een gesprek over het leven. Mijn zus is mijn goeroe als het gaat om mijn levenspad. Ze vertelde me dat mijn navigatie niet in mijn telefoon of auto zit, maar in mijn hart. Iets waar ik te weinig bewust naar luister. Dat innerlijke kompas negeer ik soms, omdat het niet altijd de meest populaire keuzes maakt. Maar soms maak je rationeel een beslissing en voelt het alsnog niet goed. Mijn zus stelt me dan de juiste vragen om antwoorden die al in mij zitten eruit te krijgen. 

 

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam