Ga naar de inhoud

Wegkijker of meehosser – ik gá genieten van Eurovisie!

Columnist Elfie Tromp geniet ondanks kritiek op uitgaven van de gemeente toch van het Eurovisie Songfestival. “Tegelijkertijd is het de schrille werkelijkheid dat feestjes geld kosten.”

Vers Beton – Robin Duister – Columnist Elfie Tromp – 2020
beeld: Robin Duister

Ik gun iedereen zijn feestje. Als een Nederlands of Rotterdams voetbalteam gewonnen heeft, wens ik iedereen zijn vreugdeduik in de Hofpleinfontein. Als het zomercarnaval is, mag iedereen die daar zin in heeft naar hartelust met zijn ontblote bil door het centrum schudden. En nu, met het Eurovisie Songfestival in onze stad, kunnen de vlaggen me niet hard genoeg gewapperd geworden. Douze points, etcetera.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures