Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
IMG_0825
Beeld door: beeld: Sharyfah Bhageloe

“Hallo, even je handen wassen alsjeblieft! Hou afstand in de rij!”, schreeuwt de gezette oudere man met een paardenstaart, oorbel en een flinke partij ringen om zijn vingers, om de 30 seconden. Op zijn groene t-shirt staat beveiliging. Ik sta bij de XL-teststraat bij Ahoy voor een spoedcoronatest, na al meer dan een half uur in de rij te hebben gestaan mag ik naar binnen en desinfecteer ik mijn handen met gel.

Er wachten deze vrijdagmiddag naar schatting zo’n 250 mensen – gemiddelde leeftijd 20 – samen met mij op hun beurt om zich te laten testen. Een negatieve testuitslag is nodig als toegangsbewijs om te kunnen feesten. Anderhalf jaar geleden was dit scenario voor mij onwerkelijk. De laatste keer dat ik een avondje ging clubben was ik 27, inmiddels ben ik 29, ziet mijn leven er compleet anders uit en voel ik de 30 aankomen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. vuistgroet ↩︎
  2. de hele avond toegang tot het toilet tegen betaling van één bedrag ↩︎
  3. vaste dj s ↩︎
AnyConv.com__IMG_2566

Sharyfah Bhageloe

Eindredacteur

Sharyfah (1992) is geboren en getogen op Rotterdam Zuid. Tijdens haar studie psychologie woonde ze in Leuven. Toch overwon haar liefde voor Rotterdam deze flirt. Naast eindredacteur van Vers Beton is ze copywriter en freelance journalist bij NOS. In haar vrije tijd staat ze graag op de yogamat en is ze bezig met haar andere grote liefde: Surinaams eten.

Profiel-pagina