Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Daan Timmer – 12 vragen over Feyenoord City – 2021
Beeld door: beeld: Daan Timmer

Het is nog steeds de bedoeling dat op 6 of 8 juli de gemeenteraad een knoop doorhakt in het dossier Feyenoord City: steekt Rotterdam wel of niet 40 miljoen euro belastinggeld in stadion-aandelen? Want hoe zeker weten we dat de bouwkosten niet toch hoger uitvallen? Waarom is de financiering nog steeds niet rond? En wat ziet de stad straks terug als rendement op de investering? Hoe weten we zeker dat Feyenoord City niet een herhaling van het Warmtebedrijf-debacle wordt? Dit zijn in het kort de antwoorden op deze en andere vragen.

Liever luisteren? Scroll naar onder voor de video waarin Bram Logger uitlegt waarom we nog steeds niet weten of Feyenoord een nieuw stadion krijgt.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. een onmogelijke situatie ↩︎
Feyenoord City
20190222_091413

Bram Logger

Bram Logger (1980) studeerde rechten in Leiden en ging na een master journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen aan de slag bij het Utrechts Nieuwsblad, freepaper DAG en Trouw. Als freelance onderzoeksjournalist werkt hij voor coöperatie Sp/T, Investico, Follow the Money, de Groene Amsterdammer en Trouw. Hij verdiept zich al sinds 2013 in sporteconomie, waaronder ook de stadionplannen rondom de Kuip. Voor Vers Beton maakte hij dit dossier over Feyenoord City.

Profiel-pagina
daan_timmer

Daan Timmer

Illustrator

Daan Timmer, 28 jaar, is al van kleins af aan bezig met illustratie en ontwerp. Sinds hij in 2015 afstudeerde aan de WDKA werkt hij als grafisch ontwerper. Daarnaast timmert hij ook hard aan de weg als freelance illustrator en heeft een eindeloze fascinatie voor gezichten en de verhalen die erachter schuilgaan. Deze verhalen spelen samen met zijn eigen rijke achtergrond een grote rol in zijn werk.

Profiel-pagina