Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
UITGELICHT-lowres VERS BETON _ SPORTVERENIGING ATOMIUM 61 ROTTERDAM MEI 2021 _ LISA DIEDERIK (C)-10-2
Beeld door: beeld: Lisa Diederik

Rotterdam sport steeds meer. Hoewel de Rotterdamse sportparticipatie nog iets onder het landelijke gemiddelde ligt, brengen nieuwe sportinitiatieven de Rotterdammer in toenemende mate in beweging. Het Vroesenpark barst van de bootcampklasjes, fitnessketens breiden uit en door de hele stad zijn sportvelden van kleine en grote sportverenigingen te vinden. Dat de sportbehoefte in Rotterdam toeneemt, plaatst de stad voor de vraag hoe al die sport te faciliteren. In de recent gepubliceerde Sportnota 2021+ probeert de gemeente deze vraag te beantwoorden. En dat is niet zonder uitdagingen.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

stijnvoogt

Stijn Voogt

Stijn Voogt (1998) studeert Rechten en Wijsbegeerte aan de Erasmus Universiteit en vraagt zich voortdurend van alles af. Voor Vers Beton stelt hij zijn vragen over mens en maatschappij aan de inwoners van de stad waar hij vandaan komt en niet snel zal vertrekken.

Profiel-pagina
Tijs

Tijs ter Haar

Tijs ter Haar (1998) is freelance journalist, tekstschrijver en atleet. Met een achtergrond in Europese Studies en interesse in politiek van het Europese tot het lokale niveau buigt hij zich over sociaal-maatschappelijke vraagstukken als ongelijkheid, identiteit en welzijn; onderwerpen die stuk voor stuk terugkomen in de Rotterdamse stadsdynamiek.

Profiel-pagina
LISA-DIEDERIK-PORTRET-2019

Lisa Diederik

Fotograaf

Het werk van Lisa Diederik (1990) draait om het tonen van authenticiteit en andere werelden. Daarin ziet zij het als uitdaging het uitzonderlijke in het gangbare weer te geven, het liefst met een vleugje humor. Ze studeerde aan de Willem de Kooning en is sindsdien naast fotograaf ook werkzaam in de Rotterdamse kunstwereld.

Profiel-pagina