Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
UITGELICHTFLB_20210923_O8A5589
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Ondanks dat ik mezelf absoluut niet als een kroegtijger typeer is dit één van de weinige cafés in de buurt waar ik zo nu en dan graag een avond aan de bar hang: Café Cascade. Als ik op een willekeurige avond op de hoek van de Watergeusstraat en de Derde Schansstraat binnenloop is de kroeg – in ieder geval voor de lockdown – altijd goed gevuld, met een bont gezelschap aan stamgasten. Vooral mannen en vrouwen van middelbare leeftijd kunnen gerekend worden tot de stamgasten maar er is ook een jongere generatie die hun weg naar Cascade weet te vinden.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2051-1.JPG

Giovanni Burke

Giovanni Burke (1985) studeerde Sociologie op de Erasmus Universiteit en deed daarna een master Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid. Als geboren en getogen Rotterdammer combineert hij zijn voorliefde voor de stad graag met zijn sociologische achtergrond door te reflecteren op verschillende lokale ontwikkelingen. Licht werpen op ‘onzichtbare’ verhalen van mede-Rotterdammers is hierbij vaak het uitgangspunt.

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina