Ga naar de inhoud

Kijk terug: Vers Beton LIVE! over cocaïnehandel en impact op de stad — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

In onze talkshow Vers Beton LIVE! spraken we maandag 8 november over cocaïnehandel en de impact die de bijbehorende drugscriminaliteit heeft op Rotterdam. Was je er niet bij? Bekijk het programma hier alsnog.

beeld: www.youtube.com

De eerste gast van de avond was journalist Frank de Kruif. Hij deed voor Vers Beton samen met Vlaamse journalist Steven Vanden Bussche onderzoek naar drugscriminaliteit in de Rotterdamse haven. Tijdens Vers Beton LIVE! werd hij door presentator Hasna El Maroudi aan de tand gevoeld over waarom Rotterdam en Antwerpen de samenwerking tegen drugscriminaliteit maar niet van de grond krijgen.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam