Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

UPDATE 12-11-2021

Het Stadmakerscongres wordt verplaatst naar maandag 14 februari 2022. Door de steeds sneller oplopende besmettingscijfers heeft de organisatie besloten dat het congres van 19 november a.s. niet door kan gaan.

Ook Studio Stadmaken zal verplaatst worden naar deze nieuwe datum.

studio_stadmaken_2021
Beeld door: beeld: Fred Ernst

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Sanneprofielfoto

Sanne Poot

Sanne Poot (1992) is zzp’er en noemt zichzelf ‘mediamaker’ – want journalist, eindredacteur, verslaggever, contentmanager en camjo is zo’n mond vol. Ze werd geboren in Bogotá, Colombia en groeide op in Vlaardingen (“óók 010”). Tijdens haar studie Journalistiek woonde ze in Utrecht, maar na haar afstuderen wilde ze niets liever dan terug naar Rotterdam. Sanne woont nu al weer zo’n zes jaar in Noord.

Profiel-pagina