Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
headerSalih_Kilic_0020
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Via de Laan op Zuid rennen de lopers over het Varkenoordseviaduct langs de Essalam moskee. Daarachter doemen de vier lichtmasten van de Kuip op.

De NOS-camera zoomt vanuit de helikopter in op het voetbalstadion. Ook de flats aan de Veranda, de grijze loods van de Gamma en een verlaten parkeerterrein. Dit is het gebied van ruim 600.000 vierkante meter waar al ruim vijf jaar stevige discussies over worden gevoerd in de raad.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2022-01-11 at 13.32.54

Marjolein Kooyman

Marjolein Kooyman (1984) is freelance journalist en schrijft het liefst over Rotterdam. Ze studeerde psychologie in Maastricht en Gent. Als kind wilde ze al journalist worden daarom deed ze daarna nog de PDOJ in Rotterdam. Dat bleek de goede keuze, zowel voor de stad als voor de journalistiek. Marjolein werkte 8 jaar bij het AD Rotterdams Dagblad en schrijft als freelancer voor onder andere NRC Rotterdam en het AD.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina