Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
LAVINIA_08_highres_Willem_de_Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

Wie Vers Beton’s Zes Rotterdammers om in 2022 in de gaten te houden las, zag Lavinia Xausa al voorbijkomen. De 29-jarige Italiaans-Rotterdamse beeldend kunstenaar en filmmaker won vorig jaar de RTM Pitch, die haar hielp de film So Loud the Sky Can Hear Us te realiseren. Op dit moment wordt de film op IFFR online getoond. Ze vertelt over de film, die een genuanceerd beeld van fanatieke Feyenoordsupporters laat zien.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. Als kunstenaars tijdelijk een woon- en werkplek betrekken anders de bekende omgeving. Dit geeft hen de gelegenheid om daar werk te creëren, te onderzoeken of tentoonstellingen voor te bereiden ↩︎
profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina