Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Saskia-IABR-VB-KJazbec-narrow-3
Beeld door: beeld: Katarina Jazbec

Op 1 oktober 2021 startte Saskia Van Stein (52) als directeur van de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR), de organisatie die tweejaarlijks een tentoonstelling en een publiek programma presenteert. Ze was zich niet bewust van de openstaande vacature, toen een headhunter haar benaderde. Van Stein was het jaar ervoor met vol enthousiasme begonnen als hoofd van de masteropleiding Critical Inquiry Lab aan de Design Academy Eindhoven. “Om eerlijk te zijn was ik de IABR een beetje uit het oog verloren. Maar tijdens het sollicitatieproces werd ik steeds enthousiaster. De missie, die gaat over de relatie tussen mens en planeet, past heel goed bij mijn werk.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
profile photo-katarina jazbec

Katarina Jazbec

Fotograaf

Katarina Jazbec (1991) is een documentaire fotograaf en beeldend kunstenaar. In haar werk onderzoekt ze een breed scala aan effecten van empathie, de interactie tussen realiteit en fictie, vragen over identiteit, ethiek en economie, terwijl ze nieuwe vormen van visuele narratieven die de dialoog aangaan onderzoekt. Ze heeft in 2017 een masterdiploma behaald aan St. Joost in Breda met een film over het gezamenlijk lezen van literaire fictie met een groep Belgische gevangenen.

Profiel-pagina