Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Salih_Kilic_0006
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Op zondag 15 maart 2020 kondigde ministers Bruno Bruins en Arie Slob aan dat de horeca nog diezelfde avond om 18.00 uur de deuren moest sluiten. In bijna twee jaar tijd volgden nog twee lockdowns. Restaurants en cafés waren in totaal 348 dagen noodgedwongen dicht (38 dagen daarvan mochten ze wel hun terras openen), blijkt uit de tijdlijn van MissetHoreca. Daarnaast golden wekenlang beperkte openingstijden. Welke impact hadden de coronamaatregelen op de ondernemers? En kregen zij hulp van de gemeente? We vroegen het aan een aantal horeca-ondernemers.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2022-01-11 at 13.32.54

Marjolein Kooyman

Marjolein Kooyman (1984) is freelance journalist en schrijft het liefst over Rotterdam. Ze studeerde psychologie in Maastricht en Gent. Als kind wilde ze al journalist worden daarom deed ze daarna nog de PDOJ in Rotterdam. Dat bleek de goede keuze, zowel voor de stad als voor de journalistiek. Marjolein werkte 8 jaar bij het AD Rotterdams Dagblad en schrijft als freelancer voor onder andere NRC Rotterdam en het AD.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina