Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
VB_RENE_07_highres_Willem_de_Kam
Beeld door: beeld: Willem de Kam

De korte documentaireserie Mondig Zuid toont een integer en dynamisch portret van Selena, Tamia en Darlin. Drie jonge pubers die hun eigen weg zoeken tussen de obstakels en de kansen die hun leven op Rotterdam Zuid ze voorschotelt. De serie ging in première op IFFR en is vanaf 6 februari op televisie te zien.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina