Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Matzwart – Opheffen waterbus – 2022 – 2
Beeld door: beeld: Matzwart

Het is hommeles op Heijplaat. Op 1 januari verdween lijn 18 van de Waterbus, die het schiereiland verbond met de St. Jobshaven, Katendrecht en het centrum. Heijplaat wordt daarmee aanzienlijk minder goed bereikbaar, tot groot ongenoegen van de bewoners, studenten van de RDM Campus en forenzen. Hoe zit dit nu precies?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Robin van Essel

Robin van Essel

Robin van Essel (1985) weet een klein beetje van een hele hoop verschillende dingen. Met zijn beetje kennis van een hele hoop schrijft hij het liefst over cultuur, uitgaansleven, media en stedelijke ontwikkeling. Dat kan op allerlei plekken in de wereld zijn, maar het allerliefst houdt hij het bij zijn geboortestad Rotterdam.

Profiel-pagina
MATZWART_LOGO

Matzwart

Illustrator

Matzwart studeerde in 2012 af aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als allround ontwerper met een voorliefde voor illustratie. Hij werkt overal waar hij aan WiFi kan komen.

Profiel-pagina