Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Salih_Kilic_0003coolsingel
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

De laatste tientallen meters van het parcours leggen de marathonlopers af over de vernieuwde Coolsingel. De stadsboulevard werd op 10 april vorig jaar geopend na een ingrijpende make-over. Het fietspad werd verplaatst, de stoepen verbreed en de stroken asfalt gehalveerd. Met een investering van 58 miljoen euro veranderde de bekendste straat van Rotterdam van een doorgaande autoroute in een citylounge. Hier finishen de duizenden lopers, pal voor de deur van het stadhuis.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2022-01-11 at 13.32.54

Marjolein Kooyman

Marjolein Kooyman (1984) is freelance journalist en schrijft het liefst over Rotterdam. Ze studeerde psychologie in Maastricht en Gent. Als kind wilde ze al journalist worden daarom deed ze daarna nog de PDOJ in Rotterdam. Dat bleek de goede keuze, zowel voor de stad als voor de journalistiek. Marjolein werkte 8 jaar bij het AD Rotterdams Dagblad en schrijft als freelancer voor onder andere NRC Rotterdam en het AD.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina