Ga naar de inhoud

Luister nu naar Coolsingelpraat de Verkiezingsspecial deel 2

In deze nieuwe podcastaflevering bespreken we met enkele redacteuren de uitslagen van de Rotterdamse gemeenteraadsverkiezingen. Wat zijn de opvallendheden?

Coolsingelpraat Verkiezingsspecial deel 2 beeld: open.spotify.com

Deel 2 van de Verkiezingsspecial van onze podcast Coolsingelpraat gaat over de uitslag in Rotterdam. Nigel van Schaik, Sharyfah Bhageloe, Lauren Verbrugh en Eeva Liukku praten je bij over: 

 • Wat verklaart de dramatisch lage opkomst? 
 • Wat is er aan de hand bij onze buren in Echt voor Barendrecht? 
 • Hoe is de Wijkraadsverkiezing verlopen?
 • En welke coalities zijn er mogelijk?

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Is Rotterdam nog een architectuurstad? De glorieuze wederopbouw, waarmee de stad zich graag op de borst klopt, ligt inmiddels ver achter ons. Wordt Manhattan aan de Maas ook tegenwoordig nieuw leven ingeblazen door gedurfde bouwprojecten of is er een staketsel van marketingslogans nodig om de reputatie van de stad hoog te houden? Kom naar het debat van Vers Beton tijdens de Architectuurmaand!

  Venue: Henketpaviljoen Boijmans
  Datum:
 • Ervaar de Rotterdamse architectuur van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht. Tijdens de derde editie van de Dag én Nacht van de Architectuur zijn er verschillende activiteiten op ruim 30 locaties in de stad. Architecten, gidsen, bewoners en kunstenaars laten je op zaterdag 15 juni de stad zien vanuit frisse en vernieuwende perspectieven met tours, workshops, muziek, film en optredens.

  Datum:
 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam