Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Rotterdam The Hague Airport
Beeld door: beeld: Annabel Storm

Wat is Rotterdam The Hague Airport?

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. En heeft inmiddels gedeeltelijk afgekocht. ↩︎
  2. De provincie Zuid-Holland, de gemeenten Rotterdam, Schiedam en Lansingerland, bewonersvertegenwoordigers van diezelfde gemeenten, luchtverkeersleiding Nederland, Transavia, British Airways, Pegasus, TUI fly, Corendon, Royal Air Maroc, traumahelikopters, Rotterdamsche Aero Club, Vliegclub Rotterdam en ASL-JetNetherlands, natuur en milieufederatie Zuid Holland, VNO-NCW, DCMR Milieudienst Rijnmond. ↩︎
  3. Een maatschappelijke kosten batenanalyse MKBA probeert in te schatten wat de positieve en negatieve effecten van een project of beleid zijn voor de samenleving. Zo een berekening is vaak niet alleen gebaseerd op economische feiten, zoals winst voor het bedrijf of de hoeveelheid banen die het oplevert, maar ook met dingen die moeilijker in geld zijn uit te drukken, maar de wel belangrijk zijn voor de samenleving, zoals het effect op luchtverontreiniging, geluidsoverlast, veiligheid, en biodiversiteit. ↩︎
Manon

Manon Dillen

Manon (1992) is econoom en filosoof. Ze heeft haar hart verloren aan de stad die er geen schijnt te hebben.

Profiel-pagina
Annabel-Storm-portret

Annabel Storm

Annabel weet als geen ander: fotograferen is liegen. Alleen al het bepalen van kaders staat gelijk aan het ontkennen of versimpelen van de realiteit. Het is vanwege de verheerlijkende aard van fotografie dat ze het opzichtig bewerken van beelden niet schuwt. Zo maakt ze over elke geklikte foto nog talloze keuzes om bij de kern te komen. Je zou kunnen zeggen dat ze zich bezig houdt met fictieve documentaire-fotografie.

Profiel-pagina