Ga naar de inhoud

Idealistisch ondernemer Raymond Landegent: “Ik wil gewoon werken aan oplossingen” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Raymond Landegent opent dit jaar samen met zijn compagnon ontmoetingsplek OASE aan de Schiehaven. Fay van der Wall spreekt hem over idealistisch ondernemen en zijn plannen voor OASE.

Hilde-Speet-DSC04998
beeld: Hilde Speet

Als er in de stad een evenement plaatsvindt dat iets met duurzaamheid te maken heeft, kun je er vergif op innemen dat Raymond Landegent (1986) er met bureau Groenemorgen iets mee te maken heeft; het NK Tegelwippen, 1000 Geveltuinen en MALS Vegan Festival. Hij vertelt over idealistisch ondernemen en zijn plannen met de voormalige scheepswerf van De Delft, waar hij samen met zijn compagnon Berend van Zanten dit jaar ontmoetingsplek OASE opent.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam