Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Roy Kemmers_04
Beeld door: beeld: Marcella Homsma

Of de foto misschien opnieuw gemaakt kan worden, vraagt Roy Kemmers (41) voorzichtig. Hij poseert voor het Erasmus University College-gebouw waar hij sociologie doceert. Zijn rode Vans-schoenen vallen op onder zijn blauwe broek en blouse. In zijn grote bruine baard worden langzamerhand de eerste grijze haren zichtbaar. Hij zou liever wat vriendelijker kijken op de foto, want dat ís hij immers ook, zegt hij half grappend.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

  1. Een training waar de deelnemer bewust wordt van individuele sociale processen of die in de omgeving. ↩︎
IMG_3318

Caspar van de Poel

Caspar van de Poel (1996) is freelance journalist en import-Rotterdammer.

Profiel-pagina
D9A5045-1kopie

Marcella Homsma

Fotograaf

Marcella Homsma (1995) benadert de fotografie op een poëtische manier. Belangrijk vindt ze dat een foto een essentie of eigenheid van de persoon, het gebouw of het landschap laat zien. Dit is iets waar ze steeds naar op zoek gaat.

Profiel-pagina