Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Vers Beton – Juul Lit – Energiecrisis – 2022
Beeld door: beeld: Juul Lit

Afgelopen maand schreef Vers Beton over hoe verschillende hulporganisaties Rotterdammers in financiële problemen helpen. Door de stijgende energieprijzen komen nu steeds meer mensen financieel in de knel omdat ze de vaste lasten niet meer kunnen betalen. Gevolg is dat er ook steeds vaker bij hulporganisaties wordt aangeklopt. Hoe proberen zij zich voor te bereiden op deze gevolgen van de oplopende energieprijzen? Over één ding zijn Shareaty, Stichting ANDERS en Aktiegroep Oude Westen het eens: de winter gaat zwaar worden.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2022-10-28 at 14.10.21

Jasmijn Mascini

Stagiair

Jasmijn Mascini (1999) is opgegroeid in Rotterdam. Ze houdt veel van de stad, de mensen en de cultuur hier. 

Profiel-pagina
Juul HQ–2

Juul Lit

Illustrator

Juul’s illustraties worden gekenmerkt door een heldere en kleurrijke beeldtaal. Haar achtergrond als grafisch vormgever schemert door in haar werk in de vorm van fascinaties voor verpakkingen en reclame. Haar grootste inspiratiebron is het dagelijks leven; thema’s als neo-romantiek, consumentisme en escapisme komen vrijwel altijd terug in haar werk.

Profiel-pagina