Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Winkelcentrum Binnenhof – Rotterdam 2
Winkelcentrum Binnenhof in de wijk Ommoord Beeld door: beeld: Elvira Smit

Vóór de oorlog lagen winkels verspreid over de stad. Etalages waren een nog onbekend fenomeen. Je ging alleen een winkel binnen als je serieus van plan was om een product te kopen. Een dagje “winkelen” deed nog niemand, dat kwam pas na de oorlog op.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Elvira Smit

Elvira Smit

fotograaf

Elvira Smit (1984) woont op het Noordereiland in Rotterdam en is stedelijk landschapsfotograaf. Ze dwaalt graag rond in de stad, op zoek naar het verhaal achter de wijken, winkelcentra en galerijflats. Waarom ziet onze omgeving er zó uit, en niet anders? En wie bepaalt dat eigenlijk? Elvira studeerde in 2022 cum laude af aan de Fotoacademie en werkt aan haar eigen projecten of in opdracht. Daarnaast geeft ze workshops en lezingen over stedelijk landschap en coacht ze fotografen.

Profiel-pagina