Ga naar de inhoud

Wat Dan Wel? Een podcast over mensen die de stad een beetje beter maken

Vers Beton presenteert een nieuwe podcastserie. In Wat Dan Wel? praten Anne en Basia met Rotterdammers over hoe we de stad een stukje beter maken. Binnenkort staat de eerste aflevering in je favoriete podcastapp.

Anne en Basia leunen tegen een muur en staren in de verte, logo van Wat Dan Wel

Tijdens de COVID-crisis hoorde je veel mensen zeggen dat dit hét moment was om verandering door te voeren, om het vanaf nu écht anders te gaan doen. Het is makkelijk om te zeggen wat we niet (meer) willen, maar hoe begin je te bedenken: wat dan wel? 

De podcast wordt gepresenteerd door redacteuren Anne Ardon en Basia Dajnowicz van Vers Beton – twee Rotterdammers die elke dag met twijfels onder hun arm door de wijk lopen. Samen besloten ze weg van twitter, politieke praatjes en nieuwssites te stappen, en in plaats daarvan de wijk in te gaan, op zoek naar bewoners die het wél weten. Op zoek naar een remedie tegen stadse wanhoop.

In deze podcast komen Rotterdammers aan het woord die op hun eigen manier bezig zijn de stad beter te maken, of het nu gaat om armoede, de buurt, vergroening en duurzaamheid. Hoe maken zij verschil in de stad en hoe weten zij de moed erin te houden? Verwacht onder andere gasten als Mustapha Eaisaouiyen, Zico Lopes en Vanessa Umboh. 

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam