Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De plek waar je woont bepaalt je leven. Mustapha Eaisaouiyen was één van de laatste bewoners van de Tweebosbuurt die moest vertrekken. De buurt is inmiddels gesloopt om plaats te maken voor mensen met een dikkere portemonnee. Mustapha strijdt voor een rechtvaardig en sociaal woonbeleid. In deze aflevering geeft hij antwoord op de vraag wat mensen nu, vandaag nog, kunnen doen om bij te dragen aan een beter woonklimaat.

versbeton-podcast-watdanwel-portret-mustapha-1080×1080
Beeld door: beeld: Daphne van Drenth

Over deze podcast

Wat Dan Wel? is de podcast waarin we op zoek gaan naar hoe het beter kan in de stad. Anne Ardon en Basia Dajnowicz praten met Rotterdammers over hoe we de stad een stukje beter te maken. Tijdens de covid-crisis hoorde je veel mensen zeggen dat dit hét moment was om verandering door te voeren, om het vanaf nu écht anders te gaan doen. Het is makkelijk om te zeggen wat we niet (meer) willen, maar hoe begin je te bedenken: wat dan wel? Abonneer nu op het kanaal Wat Dan Wel? in je favoriete podcastapp.

Redactie door Jasmijn Mascini en Max Omlo, sounddesign door Walvisnest, fotografie Daphne van Drent, ontwerp Jowan de Haan, productie en eindredactie Eeva Liukku.

Je kunt deze banner wegklikken...

...maar je kunt ook lid worden van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

Anne Ardon

Anne Ardon

Anne Ardon (1994) studeerde bestuurskunde aan de Erasmusuniversiteit en heeft de stad sindsdien niet meer verlaten. Tegenwoordig werkt ze als cybersecurity-adviseur voor een groot adviesbureau.

Profiel-pagina
IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina
Daphne van Drenth profiel

Daphne van Drenth

Fotograaf

Daphne van Drenth (1991) studeert grafische ontwerpen aan de Willem de Kooning. Ze fotografeert en ontwerpt vanuit fascinatie voor storytelling, architectuur en het gedrag van de mens vanuit haar eigen perspectief.

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.