Ga naar de inhoud

Wat Dan Wel? Mustapha Eaisaouiyen over een beter woonklimaat

In Wat Dan Wel? de podcast praten Anne Ardon en Basia Dajnowicz met Rotterdammers over hoe we de stad een stukje beter maken. In de eerste aflevering is Mustapha Eaisaouiyen uit de Tweebosbuurt te gast, over een sociaal en rechtvaardig woonbeleid. Luister ‘m nu in je favoriete podcastapp.

De plek waar je woont bepaalt je leven. Mustapha Eaisaouiyen was één van de laatste bewoners van de Tweebosbuurt die moest vertrekken. De buurt is inmiddels gesloopt om plaats te maken voor mensen met een dikkere portemonnee. Mustapha strijdt voor een rechtvaardig en sociaal woonbeleid. In deze aflevering geeft hij antwoord op de vraag wat mensen nu, vandaag nog, kunnen doen om bij te dragen aan een beter woonklimaat.


versbeton-podcast-watdanwel-portret-mustapha-1080×1080

beeld: Daphne van Drenth

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam