Ga naar de inhoud

Komt een Rotterdamse uitgever bij een Amsterdams literair fonds

Talk of the town

In Talk of the town bespreekt Vers Beton wekelijks iets dat speelt in de stad. Deze week: Loulou Drinkwaard van Rotterdamse uitgeverij Wilde Haren had een bijzonder kennismakingsgesprek met een Amsterdams literair fonds.

Maart markeert voor het boekenvak de maand van de Boekenweek, met dit jaar als thema ‘Ik ben alles’. Het Boekenweekessay wordt geschreven door de Rotterdamse Raoul de Jong en de Bibliotheek Rotterdam organiseert samen met Frontaal het Boekenweek-festival. Maar ook voor het literaire werkveld is maart is een belangrijke maand. In de week voor het boekenbal vindt namelijk de Internationale kinderboekenbeurs plaats in Bologna, Italië. 

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam