Ga naar de inhoud

Komt een Rotterdamse uitgever bij een Amsterdams literair fonds

Talk of the town

In Talk of the town bespreekt Vers Beton wekelijks iets dat speelt in de stad. Deze week: Loulou Drinkwaard van Rotterdamse uitgeverij Wilde Haren had een bijzonder kennismakingsgesprek met een Amsterdams literair fonds.

Maart markeert voor het boekenvak de maand van de Boekenweek, met dit jaar als thema ‘Ik ben alles’. Het Boekenweekessay wordt geschreven door de Rotterdamse Raoul de Jong en de Bibliotheek Rotterdam organiseert samen met Frontaal het Boekenweek-festival. Maar ook voor het literaire werkveld is maart is een belangrijke maand. In de week voor het boekenbal vindt namelijk de Internationale kinderboekenbeurs plaats in Bologna, Italië. 

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures