Voor de harddenkende Rotterdammer

Als Burgerpanel vinden we contact maken, het uitwisselen van ideeën en meningen én het aandragen van oplossingen heel belangrijk! Maak kennis met ons en vier op donderdag 2 juni samen met ons het lustrum! Iedereen is van harte welkom!

Programma

U wordt op een verrassende manier ontvangen in Theater Rotterdam. Onze dagvoorzitter Suzanne Mulder opent het programma.

Daarna gaan we samen met Vers Beton dieper in op de vraag: Wat is de gouden sleutel voor succesvolle burgerparticipatie? Het panelgesprek hierover wordt geleid door presentator Hasna el Maroudi. Te gast zijn journalist Chris Aalberts, wijkmanager Lot Mertens, Henk Stroeve van het Burgerpanel, Abby Place van Young 010, Kinderombudsman Stans Goudsmit en Robbert de Vrieze, voorzitter van de Delfshaven Energie Coöperatie.

Daarna deelt Paul Hofstra, voormalig directeur van de Rotterdamse Rekenkamer, zijn ervaringen op het gebied van Burgerparticipatie. We sluiten af met een woord van de voorzitter van het Burgerpanel Rotterdam en daarna is het uiteraard tijd voor de borrel.

Web

Lees meer

Wat is de gouden sleutel voor succesvolle burgerparticipatie?

Tijdens de Lustrumviering van het Burgerpanel Rotterdam organiseert Vers Beton een…

Vier óók het lustrum mee!

Meld je aan