Ga naar de inhoud

And so it begins…met Anneloes Smitsman

Hoe maak je van Rotterdam een radicaal groene, gezonde en inclusieve stad?

Hoe maken we van Rotterdam een radicaal groene, gezonde en inclusieve stad? Het antwoord van futurist Anneloes Smitsman: dieptetransformatie van mens en maatschappij. Maar wat is dieptetransformatie? En wat is daarvoor nodig? Laat je door Anneloes verrassen en meevoeren over onontdekte paden. Laat je ontregelen… en misschien zelfs een beetje irriteren. Nieuwe inzichten, daar zijn we op uit! 

Er wordt veel gesproken over transitie, maar er wordt te weinig gesproken over de lagen van transformatie die daaronder liggen. Zonder diepte-transformatie krijgen we nooit structurele verandering

Anneloes Smitsman

Wie is Anneloes Smitsman?

Anneloes Smitsman is futurist, evolutionair systeemwetenschapper, systeemarchitect en oprichter van het EARTHWise Centre. Ze schreef  verschillende boeken, waaronder  de Future Humans Trilogy, die ze schreef samen met Jean Houston, grondlegger van de Human Potential Beweging. Het eerste boek uit die serie, The Quest of Rose, is een #1 Amazon Bestseller geworden.

Kom en ontmoet Anneloes Smitsman op 12 oktober bij Buitenplaats Brienenoord. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop van Anneloes, waarin jij ervaart hoe je als ‘toekomst-schepper’ aan de slag kunt gaan voor de stad en voor jezelf. Voorafgaand aan de workshop gaan Marjolijn van Eijsden en Esther Barfoot, beiden sinds lange tijd host en aanjager van de beweging van Rotterdams Weerwoord, in gesprek met Anneloes. Het gesprek komt ook online beschikbaar als podcast.

Er is plek voor vijftien enthousiaste toekomst-scheppers, ben jij daar één van? Wees snel, want we vullen ze in op basis van ‘wie het eerst komt’. Aanmelden kan via dit formulier.

Dagprogramma

12.30 uur verzamelen voor vertrek Watertaxi Holland Amerika-kade

13.00 uur inloop Eiland van Brienenoord

17.00 afsluiting en borrel

Er is plek voor 15 deelnemers, dus wees er snel bij!

Meer informatie over dit evenement

Datum

12 oktober 2023 van 13:00 – 18:00

Contact

Rotterdams Weerwoord
[email protected]

Gerelateerde inhoud