Voor de harddenkende Rotterdammer

Het thema van de beurs is ‘Books Are Bridges’: boeken als verbinders en artist publishing als motor van speelse uitwisseling tussen makers en publiek. Op het programma staat het presenteren en verkopen van de nieuwste publicaties, workshops papier scheppen en lezingen. Verder kan het publiek terecht voor een hapje, een drankje en muziek! De toegang is gratis en boeken zijn te koop.

Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste aankondigingen!

Te gast zijn onder andere Alauda Publications, Amy Suo Wu, Anahi Saravia Herrera, antoine lefebvre editions, backbonebooks, Chantal Garduño, Fucking Good Art, Futura Resistenza, Gloria Glitzer, Happy Potato Press, Jesse Presse, Johan Kleinjan, Knust / Extrapool, MonoRhetorik, No Libros, O Book Publisher, Onomatopee, OOMK, Other Forms, Pantofle Books, PrintRoom, Ruja Press, Sarmad Magazine, Sergej Vutuc, Temporary Services, Terry Bleu, Teuntje Fleur, The Eriskay Connection, The Nose, Valiz en meer!

Over PrintRoom

PrintRoom onderzoekt, belicht en ondersteunt de experimentele strategieën van hedendaagse kunstenaars die publishing (publiceren in brede zin en vorm) als artistiek medium hanteren. PrintRoom doet dit door het organiseren van een programma van tentoonstellingen, lezingen, boekpresentaties, performances en workshops; het maken en uitgeven van eigen publicaties; het aanleggen en beschikbaar stellen van een uniek archief en een Publisher-in-Residence programma.

We beschikken over een shop, een presentatieruimte en een riso werkplaats aan de Schietbaanstraat 17 in Rotterdam. Riso staat voor PrintRoom gelijk aan do it yourself together. Iedereen met een idee mag bij en met ons maken – van de skater tot de botanicus, van de activist tot de kinderen uit de buurt.