Ga naar de inhoud

‘COMING OF AGE’ WORKSHOP

Op vrijdag 17 maart organiseert Extra Extra twee workshops rondom het thema Coming of Age bij TENT in Rotterdam. Spoken word-artiest en programmamaker Soukaïna Bennani host een performance-workshop, en schrijver, muzikant en programmamaker Nicole Kaandorp een workshop creative writing.

Meer informatie over dit evenement

Datum

17 maart 2023 van 13:00 – 17:45

Locatie

TENT
Witte de Withstraat 50
Rotterdam

Workshop: Performance 13:00 tot 15:15

Wil je je teksten van het papier naar het podium tillen? Wil je graag leren hoe je je voordracht op een meeslepende manier aan een publiek kunt presenteren, of je podiumskills perfectioneren? Tijdens deze workshop gaat Soukaïna rondom het thema Coming of Age met de deelnemers aan de slag om precies die vaardigheden te ontwikkelen of finetunen. Deze geduldige, invoelende en getalenteerde docent weet precies hoe ze samen met jou de magie in je performance naar boven kan brengen.

Klik hier voor tickets

Workshop: Creative writing 15:30 tot 17:45

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen verhaal over het thema Coming of Age. Nicole gaat met de deelnemers in gesprek over het hoe, wat en waarom van het schrijven van korte verhalen, waarbij het plezier in het schrijven voorop staat.

Klik hier voor tickets

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Is Rotterdam nog een architectuurstad? De glorieuze wederopbouw, waarmee de stad zich graag op de borst klopt, ligt inmiddels ver achter ons. Wordt Manhattan aan de Maas ook tegenwoordig nieuw leven ingeblazen door gedurfde bouwprojecten of is er een staketsel van marketingslogans nodig om de reputatie van de stad hoog te houden? Kom naar het debat van Vers Beton tijdens de Architectuurmaand!

  Venue: Henketpaviljoen Boijmans
  Datum:
 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Op 22 juni 2024 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag. Deze dag is een perfect moment om kennis te maken met architecten, meer te leren over de achtergrond en werkwijze van de verschillende bureaus en elkaar te ontmoeten.

  Venue: bureaus verspreid door Rotterdam
  Datum:
 • Bekijk de agenda