Ga naar de inhoud

‘COMING OF AGE’ WORKSHOP

Op vrijdag 17 maart organiseert Extra Extra twee workshops rondom het thema Coming of Age bij TENT in Rotterdam. Spoken word-artiest en programmamaker Soukaïna Bennani host een performance-workshop, en schrijver, muzikant en programmamaker Nicole Kaandorp een workshop creative writing.

Meer informatie over dit evenement

Datum

17 maart 2023 van 13:00 – 17:45

Locatie

TENT
Witte de Withstraat 50
Rotterdam

Workshop: Performance 13:00 tot 15:15

Wil je je teksten van het papier naar het podium tillen? Wil je graag leren hoe je je voordracht op een meeslepende manier aan een publiek kunt presenteren, of je podiumskills perfectioneren? Tijdens deze workshop gaat Soukaïna rondom het thema Coming of Age met de deelnemers aan de slag om precies die vaardigheden te ontwikkelen of finetunen. Deze geduldige, invoelende en getalenteerde docent weet precies hoe ze samen met jou de magie in je performance naar boven kan brengen.

Klik hier voor tickets

Workshop: Creative writing 15:30 tot 17:45

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je eigen verhaal over het thema Coming of Age. Nicole gaat met de deelnemers in gesprek over het hoe, wat en waarom van het schrijven van korte verhalen, waarbij het plezier in het schrijven voorop staat.

Klik hier voor tickets

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Wat zijn de belangrijkste opgaven en waar liggen kansen voor samenwerking? Samen met presentator Riek Bakker praten ze over de ruimtelijke inrichting van Nederland.

  Venue: Nieuwe Instituut
  Datum:
 • Hoe ben jij onderdeel van de natuur in deze stad? Kom mee filosoferen met een goed glas wijn alsof je om 1 uur ’s nachts nog ergens aan de keukentafel zit.

  Venue: OASE Rotterdam
  Datum:
 • Van 27 maart t/m 2 april 2023 zal op vijf locaties verspreid door Rotterdam kunst van wereldformaat te zien zijn.

  Datum:
 • Bekijk de agenda