Ga naar de inhoud

De grote picknick op zuid

Op 20 aug organiseert de Zomer op Zuid De Grote Picknick op Zuid in het Zuiderpark. Iedereen mag van te voren theedoeken inleveren die worden gebruikt om het grootste picknickkleed van Rotterdam te maken.

Doe mee met het grootste picknickkleed van Rotterdam!

Iedereen heeft theedoeken thuis. Allemaal net even anders. Met elkaar maken we van al die losse theedoeken het grootste picknickkleed van Rotterdam! De theedoeken vertellen het verhaal van de verschillende keukens en (eet)culturen uit Rotterdam. Die verhalen komen samen tijdens De Grote Picknick op Zuid in het Zuiderpark.

Je kunt meedoen met het grootste picknickkleed van Rotterdam, door een (schone) theedoek in te leveren bij één van de theedoek-inleverpunten. En dan maak je ook nog kans op een goed gevulde picknickmand met een proeverijtje van Zuid, die op 20 augustus voor je klaar staat bij De Grote Picknick op Zuid.

Meer informatie over dit evenement

Datum

20 augustus 2023 van 11:30 – 14:00

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Op woensdagavond 3 april komen de scherpe geesten achter het bekroonde onderzoek naar het Rotterdamse bijstandsalgoritme bijeen in het Journalistiek Café in de Carnisser Keuken! Dit dynamische team- Celeste Boddaert, Eeva Liukku, Romy van Dijk en Saskia Klaassen – deelt graag hun inzichten, ervaringen en het belang van datajournalistiek. Ontdek hoe ze te werk zijn gegaan en het proces achter hun bekroonde onderzoek hebben doorlopen. 🎙️📰

  Venue: De Carnisser Keuken
  Datum:
 • Tijdens de eerste edtie Extra Space op 14 maart luister je vanaf 19:00 naar de…

  Venue: Leeszaal Rotterdam West
  Datum:
 • De Rotterdamse woningmarkt is krap en de prijzen zijn hoog. De nieuwe Woonvisie, die op 14 maart 2024 wordt vastgesteld, belooft verandering. Maar hoe wordt écht betaalbaar wonen in Rotterdam gerealiseerd? Op 7 maart organiseren AIR, Platform Woonopgave, Recht op de Stad en KeileCollectief het stadsgesprek ‘Betaalbaar wonen: hoe dan?!’Onderwerp van gesprek zijn de nieuwe Woonvisie, de knelpunten in de praktijk en mogelijke oplossingen. De avond wordt afgesloten met het aanbieden van kant-en-klare moties aan Rotterdamse gemeenteraadsleden, die ze op 14 maart kunnen indienen.

  Venue: Keilepand M4H
  Datum:
 • Bekijk de agenda