Ga naar de inhoud

Debatdate #16: VIPS de PS-verkiezingen

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en gegarandeerd een gesprek met inhoud? Weet je nog niet of en wat je wil stemmen bij de verkiezingen op 15 maart? Tijdens deze speciale editie van de Debatdate hoor je meer over wat je kan kiezen en wat de provincie en het waterschap nou zoal doen. 

Meer informatie over dit evenement

Datum

14 maart 2023 van 20:00 – 00:00

Locatie

Debatpodium Arminius
Museumpark 3
Rotterdam

Deelnemers worden laagdrempelig aan elkaar gekoppeld voor korte debatsessies. Het doel is ontmoeting en gesprek, dus iedereen is welkom. Debathost Lauren Verbrugh zorgt ervoor dat je aan tafel zit met iemand van wie je van mening of visie verschilt.

Meedoen?
Het programma is gratis, maar een (gratis) ticket reserveren/downloaden is verplicht. Je ontvangt vooraf de gespreksonderwerpen per mail. Voor een tweede, derde of zoveelste keer deelnemen kan!

Debatpodium Arminius

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Is Rotterdam nog een architectuurstad? De glorieuze wederopbouw, waarmee de stad zich graag op de borst klopt, ligt inmiddels ver achter ons. Wordt Manhattan aan de Maas ook tegenwoordig nieuw leven ingeblazen door gedurfde bouwprojecten of is er een staketsel van marketingslogans nodig om de reputatie van de stad hoog te houden? Kom naar het debat van Vers Beton tijdens de Architectuurmaand!

  Venue: Henketpaviljoen Boijmans
  Datum:
 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Bekijk de agenda